Oferta pobytowa 30.03.-01.04.2024 r. zawiera:
Goście zameldowani w Hotelu w ramach pobytu mogą korzystać nieodpłatnie z: Aqua Parku, siłowni, sali fitness, sauny suchej, łaźni parowej, parkingu, internetu.
Atrakcje dla całej rodziny:
Atrakcje dla dorosłych:
Atrakcje w Aqua Parku:
• basen sportowy i rekreacyjny • brodzik dla dzieci • 90-metrowa zjeżdżalnia z multimedialnymi efektami • rwąca rzeka • gejzery • hydromasaże • dwa jacuzzi • kubeł zimnej wody • bania do schłodzenia ciała • sauna • sauna parowa • grota relaksu z podgrzewanymi kamiennymi leżakami
Atrakcje dodatkowo płatne:
• Orientalne SHU SPA • bowling • squash • piłkarzyki • tenis stołowy • cymbergaj
Warunkiem dokonania rezerwacji gwarantowanej jest dokonanie 100% przedpłaty.
Dla pobytów rodzinnych sugerujemy rezerwację pokoju typu BUSINESS CLASS i BUSINESS CLASS PREMIUM.
Cena nie zawiera opłaty miejscowej.
Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany programu animacji.
SOBOTA WIELKANOCNA KOLACJA
Sałatki
Pastrami / szafranowe ziemniaki/groszek cukrowy/seler naciowy
Krewetki/ mango/ avocado/rukola
Szparagi/ suszony pomidor/ szynka parmeńska /
Młody szpinak/ wędzony twaróg/ buraki kolorowe/ pomidor koktajlowy
Mix sałat z pomidor koktajlowy/karczochy/oliwki/grzanki/kapary/suszone pomidory/karczochy/grana padano oliwy smakowe/winegret ziołowy/ sos czosnkowy
Przekąski
Crostini / rillettes z kaczki / figa
Wędzony halibut/ brownie /pistacja /konfitura z cytrusów
Terina z łososia/ser feta z avocado/ owoc kapara
Rostbef / majonez chili / kruszony pieprz
Nori / czarna komosa ryżowa/ warzywa -VEGE
Tatar z suszonego pomidora / szparagi/ kolendra -VEGE
Zupy
Krem z białych warzyw/oliwa truflowa
Bulion z perliczki / pierożki z mięsem / estragon
Dania główne
Łosoś / smażone kurki /bób
Indyk /gorgonzola / szałwia
Żeberka wędzone /pieczona marchewka / sos chrzanowy
Polędwica wieprzowa / gorzka czekolada / czerwone wino
Ravioli orkiszowe /brokuł / prażone migdały
Kaszotto / warzywa korzenne /tymianek
Gotowane zielone warzywa / masło czosnkowe
Gnocchi ziołowe / parmezan
Dla dzieci
Penne bolognese /Nugetsy z kurczaka / Frytki
Stacja live cooking
Pieczony w całości Udziec Jagnięcy podawany z Gratiną ziemniaczaną / Peperonatą / Sosem z pieczenia z trawą żubrową / sosem miętowy
Desery
Babka kokosowa /lukier pomarańczowy
Torcik rozmarynowy z maliną
Tarta czekoladowo – karmelowa
Cremox z bergamotki z gruszką
Sernik /Ser Philadelphia/żelka cytrynowa
NIEDZIELA WIELKANOCNA - ŚNIADANIE
Śniadanie standard plus
Sałatki
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z pieczarkami / zielonym groszkiem/ szczypiorem/ kremowy jogurt
Przekąski
Schab pieczony z musem chrzanowym
Tradycyjne mięsa pieczone- boczek/karkówka/indyk
Wybór wędzonych ryb- Halibut/Maślana/Pstrąg z dodatkami – żółtko i białko gotowane /bliny gryczane/ kwaśna śmietana/cytryna/limonka/
Łosoś Gravalax
Jajka Faszerowane – z szynką miodową / z borowikiem / z burakiem i chrzanem
Wybór pasztetów- staropolski / z kaczką
Wybór sosów – żurawinowy / chrzanowy / tatarski / ćwikła
Wybór marynat – grzyby marynowane / mini korniszony / patisony w occie / buraczki konserwowe
Desery
Babka drożdżowa
Mazurek cytrynowy
Mazurek daktylowy
Pascha czekoladowa z żurawiną
Zupa
Jarski Żurek/ suszone grzyby/ majeranek – opcja Vege
Barszcz biały /biała kiełbasa / tarty chrzan
Dania Gorące
Zapiekana biała kiełbasa w sosie chrzanowym
Pieczeń sojowa /jajko/ musztarda
Stacja live cooking ‘ALE JAJA”
Z wyborem jajek od Kury / Przepiórki / Kaczki / Indyka
Z wyborem dodatków szynka / pieczarki/ pomidory / dymka / szczypior/szpinak/ cukinia/ wędzony łosoś /rzeżucha /brokuły / ser żółty /boczek wędzony/ kiełbasa pieprzowa /
NIEDZIELA WIELKANOCNA KOLACJA
Sałatki
Jajka /pieczony borowik /szczypior/francuskie ziemniaki/ sos aioli
Szynka parmeńska/ suszony pomidor/ rukola/ grana padano/ pestki słonecznika
Bób w bazyliowym pesto / prażona cebula / czarna komosa ryżowa/ pistacje
Szparagi/ tuńczyk/ pomidor /bazylia
Mix sałat z dodatkami ;
pomidor koktajlowy/karczochy/oliwki/grzanki/kapary/suszone pomidory/karczochy
oliwy smakowe/winegret ziołowy/ sos czosnkowy
Przekąski
Jajka faszerowane z – avocado/ z musem z foie gras / z kolendrą
Bakłażan / gruszka / ser rogufort/granat
Tarta tatin z pieczonym łososiem/ por/ szpinak / pomidor (pisanka)
Carpaccio z kolorowych pomidorów / kapary / mus chrzanowy
Stacja „staropolska”
Kiełbasy wędzone / kiełbasy podsuszane/Kabanosy
Wybór mięs pieczystych
Wybór pasztetów – staropolski/ z kaczki/ z jelenia
Wybór wędlin dojrzewających
Kaszanka/ salceson/ boczek
Szynka w całości z nogą / Smalec w żeberku / Galaretka wp.
Sałatka jarzynowa / Sałatka ziemniaczana z pieczonym boczkiem
Wybór sosów – tatarski/ ćwikła/ chrzan/ żurawina/ musztarda z gorczycą / ajwar
Ogórki kiszone/ kapusta kiszona/ grzyby marynowane / pikle/
Wybór pieczywa / Masło /
Zupy
Krem z buraka z chrzanem
Consome wołowe / kluseczki ziołowe / warzywa
Dania główne
Sandacz / sos porowy/oliwa lubczykowa
Kaczka / sos żurawinowy z imbirem/ pieczone jabłka
Karkówka duszona /sos z pieczenia / tymianek
Strogonow wołowy / kiszony ogórek / portobello
Risotto grzybowe / trybula/ oliwa truflowa
Ziemniaki francuskie z czosnkowym masłem
Kluski śląskie
Mix gotowanych warzyw / emulsja maślana
Dla dzieci
Frytki / Panierowane polędwiczki z kurczaka/ hot dog
Stacja live cooking
Wellington wołowy / Wellington z burakiem – opcja VEGE
sos grzybowy / sos serowy / sos pieprzowy
Purée ziemniaczane / frytki z batatów /grillowane warzywa
Desery
Babka cytrynowa
Tradycyjna Pascha Wielkanocna z bakaliami
Mazurek kajmakowy
Mazurek rumowy ze słonym karmelem i orzechami
Cremoux migdałowe
Chantil waniliowe z cydrem limonkowym
Sernik z paloną białą czekoladą
PONIEDZIAŁEK WIELKANOCNY - ŚNIADANIE
Śniadanie standard plus
Sałatki
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z szynką / ogórkiem konserwowym / jajkami
Przekąski
Schab pieczony z musem chrzanowym
Tradycyjne mięsa pieczone- boczek/karkówka/indyk
-Wybór wędzonych ryb- Halibut/Maślana/Pstrąg z dodatkami – żółtko i białko gotowane /bliny gryczane/ kwaśna śmietana/cytryna/limonka/
Łosoś Gravalax
Jajka Faszerowane – z szynką miodową / z borowikiem / z burakiem i chrzanem
Wybór pasztetów- staropolski / z kaczką
Wybór sosów – żurawinowy / chrzanowy / tatarski / ćwikła
Wybór marynat – grzyby marynowane / mini korniszony / patisony w occie / buraczki konserwowe
Desery
Babka piaskowa
Mazurek cytrynowy
Mazurek daktylowy
Pascha
Stacja live cooking
Naleśniki /Gofry z takimi dodatkami jak, bita śmietana/ser na słodko/ truskawki/ owoce koktajlowe/ krem czekoladowy/syrop klonowy/
Plus
Pudding chlebowy / jajko / szynka / ser/ szpinak/ cukinia/ wędzony łosoś / rzeżucha/brokuły/ ser żółty/ boczek wędzony/ kiełbasa pieprzowa
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe sp. z o.o., Jachranka 77, 05-140, Serock, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in the settings.