-2 °C
+48-227-689-000

31 grudnia 2018 roku zabierzemy Państwa na kolejny niezapomniany Bal Sylwestrowy inspirowany utworem Chrisa de Burgh „Lady in Red”.
O godzinie 20:00 drinkiem Cherry Lips rozpoczniemy ostatni w tym roku wieczór. To będzie noc pełna atrakcji w gorących klimatach!

Sala balowa
Utrzymana w eleganckiej czerwono-czarnej odsłonie. Głównym elementem scenografii będzie multimedialna scena, na której grać będzie 8-osobowy zespół muzyczny oraz DJ a swoje show zaprezentują zaproszeni artyści.

konferansjer Robert Jarek
Bal poprowadzi konferansjer Robert Jarek, który jednocześnie jest także tancerzem, aktorem i muzykiem.

8-osobowy zespół muzyczny Flower Power
Muzycy Flower Power współpracowali z gwiazdami sceny polskiej i zagranicznej, m.in. z:
September, Monrose, Gloria Gaynor i Sister Sledge, Brodka, Ania Dąbrowska, Kasia Cerekwicka, Kayah, Mrozu, T-Love, Janusz Panasewicz, K. Klich, Kasia Kowalska, Edyta Górniak, Natalia Lesz, Krzysztof Kiljański, Gaba Kulka czy Urszula Dudziak.
W repertuarze zespołu znajdziecie Państwo utwory z lat '70, '80, '90 oraz najnowsze hity!

Violin Diamonds by Lady Agnes – widowisko muzyczne
Agnieszka Flis (Agnes Violin) skrzypaczka, prekursor oraz twórca spektakularnych widowisk muzycznych gdzie główną role grają jej autorskie Diamentowe Skrzypce Elektryczne. Jej show to bardzo dynamiczne , wirtuozerskie i zróżnicowane aranżacje muzyki pop, filmowej oraz musicalowej.

Lady Fox - akrobatyczny Air Show

DJ
Sprawdzony, na stale współpracujący z hotelem DJ gra na największych eventach w Polsce. Współpracuje ze znanymi prezenterami radiowymi.

Menu
Ucztę rozpoczniemy menu serwowanym: homarem na przystawkę zimną i stekiem black angus jako danie główne.

W ramach uzupełnianego na bieżąco bufetu proponujemy:

  • bufet zimny z różnorodnymi przystawkami i sałatami, wśród których znaleźć można dania kuchni śródziemnomorskiej (dostępne będą dania wegańskie, wegetariańskie, rybne czy bezglutenowe) oraz antipasti, kremy i pesto, wędliny i sery;
  • zupy, dania główne m.in. comber jelenia czy ragout z owocami morza;
  • W ramach Live Cooking serwować będziemy:
    na stacji Red hot chilli pepper: mule
    na stacji Corrida: sezonowany 3 miesiące Antrykot z młodej czerwonej jałówki
    na stacji Pink lobster: czerwoną paellę m.in. z homarem, ośmiornicą, kurczakiem i chorizo
    na stacji Red rubin: pescaccio z tuńczyka i łososia (cienkie plastry tuńczyka maczane w jednym z sosów i delikatnie karmelizowane na płycie)
  • w bufecie deserowym kilkanaście słodkości wykonanych przez cukiernię Le Gâteau by Hotel Warszawianka

Red Tie Open Bar no limit

  • z napojami bezalkoholowymi i wybranymi alkoholami
  • whisky, Bourbon, tequila, gin, rum, wódka, piwo wino, likier + kawa, herbata, soki, woda, zimne napoje

o północy…
noworoczny toast i życzenia, spektakularny tort od cukierni Le Gâteau by Hotel Warszawianka oraz Ognisty Pokaz Sztucznych Ogni

 

Cena biletu już od: 620 PLN/osoba

Sylwester w wersji junior Dracula Disco w trzech grupach wiekowych: dla dzieci 4-6, 7-12 lat oraz młodzieży 12+. Cena biletu: 110 PLN/osoba

 

>>> REZERWUJ!

Informacje i rezerwacja:
rezerwacja@warszawianka.pl
Tel. +48 22 768 90 00