11-13.04.2020
Na Świąteczną Debatę zapraszamy wszystkich, którym nieobca jest tematyka technik malowania jaj, wyplatania koszyków czy tradycji wielkanocnych. Zajmiemy Was aktywnościami związanymi z ruchem i zabawą, odkrywaniem tego co nie odkryte i eksploracją nowych smaków.
Zdobędziecie niezbędną wiedzę m.in. z zakresu turlania jajek, poszukiwania Koszyka czy operowania nowoczesnymi urządzeniami śmigusdyngusowymi. W kuluarach będzie możliwość porozmawiania ze światowej sławy prelegentami m.in.: prof. Zającem Poziomką, doc. Pędziwiatrem czy mgr. Żółtkiem z Wysp Wielkanocnych.
Wielkanoc „z jajem” w Hotelu Warszawianka.
W pakiecie m. in.:
- 2 noclegi w komfortowym pokoju
- uroczyste śniadanie w Wielkanocną Niedzielę i Poniedziałek
- kolacja bufetowa w Wielka Sobotę i Wielkanocną Niedzielę
- Dzieci do lat 3 w pokoju opiekunów nocleg gratis
- Nielimitowany wstęp do Aqua Parku
- Nielimitowany wstęp do strefy gym
- Bezpłatny parking i internet
W programie dla dzieci i dorosłych m. in.:
- Pokaz magii docenta Królika
- Teatralne Seminarium Przygody
- Król Kul Turniej Bowlingowy
- Koszyk magistra Żółtka – gra teambuildingowa
- Sportowy wykład plenerowy „3,2,1, START!”
- Zajęcia ogniskowe z małym co nieco
- Debatujemy nad wielką pisanką
- Poniedziałkowy wykład Straży Pożarnej
Dodatkowe atrakcje tylko dla dorosłych:
- Warsztaty makijażu
- Wine Adventure
- Warsztaty miksologii drinków
- Naukowe dywagacje
- Quiz Jajko czy Kura?
- Zajęcia sportowe
{ukryj}
Atrakcje dla dzieci (4-12 lat) w KIDDOS:*
- Biznes na glinianych nogach
- Szybki Kurs Detektywów
- Akademia kulinarna **
- Turlane jajka
- Eksperymenty inżyniera Pędziwiatra
- Akademia decoupage **
- Słuchowisko profesora Zająca
* Wstęp do KIDDOS dodatkowo płatny
** Udział w Akademiach dodatkowo płatny
Cena pobytu w terminie 11-13.04.2020 już od 790 PLN/os.
Wielkanocne dania na wynos
Łosoś gravalax z pieczonymi szparagami, schab pieczony z musem chrzanowym, tradycyjna sałatka jarzynowa, pasztety, zupy, pierogi, kaczka pieczona z musem jabłkowym, ragout z dziczyzny z boczkiem i korzennymi warzywami, mazurek kajmakowy, babka piaskowa z kandyzowaną pomarańczą, sernik wiedeński w białej czekoladzie.... Szeroki wybór potraw na świąteczny stół.
Zamówienia przyjmujemy elektronicznie.
Szczegóły oferty w formularzu: Formularz zamówienia wielkanocnych dań świątecznych do pobrania w pdf.
Informacje i rezerwacja:
rezerwacja@warszawianka.pl
Tel. +48 22 768 90 00