13 °C
+48-227-689-000

11-13.04.2020

Na Świąteczną Debatę zapraszamy wszystkich, którym nieobca jest tematyka technik malowania jaj, wyplatania koszyków czy tradycji wielkanocnych. Zajmiemy Was aktywnościami związanymi z ruchem i zabawą, odkrywaniem tego co nie odkryte i eksploracją nowych smaków.

Zdobędziecie niezbędną wiedzę m.in. z zakresu turlania jajek, poszukiwania Koszyka czy operowania nowoczesnymi urządzeniami śmigusdyngusowymi. W kuluarach będzie możliwość porozmawiania ze światowej sławy prelegentami m.in.: prof. Zającem Poziomką, doc. Pędziwiatrem czy mgr. Żółtkiem z Wysp Wielkanocnych.

Wielkanoc „z jajem” w Hotelu Warszawianka.

W pakiecie m. in.:

  • 2 noclegi  w komfortowym pokoju
  • uroczyste śniadanie w Wielkanocną Niedzielę i Poniedziałek
  • kolacja bufetowa w Wielka Sobotę i Wielkanocną Niedzielę
  • Dzieci do lat 3 w pokoju opiekunów nocleg gratis
  • Nielimitowany wstęp do Aqua Parku
  • Nielimitowany wstęp do strefy gym
  • Bezpłatny parking i internet

W programie dla dzieci i dorosłych m. in.:

  • Pokaz magii docenta Królika
  • Teatralne Seminarium Przygody
  • Król Kul Turniej Bowlingowy
  • Koszyk magistra Żółtka – gra teambuildingowa
  • Sportowy wykład plenerowy „3,2,1, START!”
  • Zajęcia ogniskowe z małym co nieco
  • Debatujemy nad wielką pisanką
  • Poniedziałkowy wykład Straży Pożarnej

Dodatkowe atrakcje tylko dla dorosłych:

  • Warsztaty makijażu
  • Wine Adventure
  • Warsztaty miksologii drinków
  • Naukowe dywagacje
  • Quiz Jajko czy Kura?
  • Zajęcia sportowe

  {ukryj}

Atrakcje dla dzieci (4-12 lat) w KIDDOS:*

  • Biznes na glinianych nogach
  • Szybki Kurs Detektywów
  • Akademia kulinarna **
  • Turlane jajka
  • Eksperymenty inżyniera Pędziwiatra
  • Akademia decoupage **
  • Słuchowisko profesora Zająca

* Wstęp do KIDDOS dodatkowo płatny
** Udział w Akademiach dodatkowo płatny

Cena pobytu w terminie 11-13.04.2020 już od 790 PLN/os.

  >>> REZERWUJ!

 

Wielkanocne dania na wynos
Łosoś gravalax z pieczonymi szparagami, schab pieczony z musem chrzanowym, tradycyjna sałatka jarzynowa, pasztety, zupy, pierogi, kaczka pieczona z musem jabłkowym, ragout z dziczyzny z boczkiem i korzennymi warzywami, mazurek kajmakowy, babka piaskowa z kandyzowaną pomarańczą, sernik wiedeński w białej czekoladzie.... Szeroki wybór potraw na świąteczny stół.

Zamówienia przyjmujemy elektronicznie.
Szczegóły oferty w formularzu: Formularz zamówienia wielkanocnych dań świątecznych do pobrania w pdf.

 Informacje i rezerwacja:
rezerwacja@warszawianka.pl
Tel. +48 22 768 90 00